RISTORAZIONE ITALIANA MAGAZINE
Enogastronomy magazine, pizza and mediterranean culture
Edited by Accademia Group S.r.l. Unipersonale
Via dell’Artigianato 23 | 30020 Gruaro (VE)
Phone: (+39) 0421 761247
e-mail: redazione@ristorazioneitalianamagazine.it
Editorial staff:
Paolo Famà, Giuseppe Santoro, F.I.B., Fabrizio Nonis, Leonardo Felician, Piergiorgio Giorilli, Alessandro Circiello, Marco Scaglione, Anna Fracassi, Fabio Bonaldo, Angelo Frosio, Fabrizio Nistri, Antonio Sorrentino, F.I.P., F.I.C., Danilo Curotto, Imma Gargiulo, Luca Gardini, Alberto Presutti, Maurizio De Pasquale, Walter Caputo, Lorenzo Ferrari, Claudio Poli, Gabriele Bonci, Luciano Passeri, Carmine Roca, Emiliano Citi, Claudio Fedrigo, Marilena Gizzi, Chiara Manzi, Filippo Caravati, Barbara Calza, Michele Bondani, Francesco Selicato, Cristal Morando, Anna Rubino, Marco Di Lorenzi.
Project Manager: Paolo Famà
©2024 Accademia Group srl | All rights reserved